Vilka affärer levererar till dig?

Skriv in ditt postnummer och få information om vilka affärer som leverera matvaror till din adress.


Fler som levererar till din adress

Färdiga matkassar! Hinner du inte plocka ihop varor till veckans middagar? Testa en färdig kasse. Dessa matkassar levereras hem till din adress. God mat och ny inspiration!


Ha koll på leveranserna

När du vet vilka handlare som levererar till din adress kan du smidigt välja den butik som passar dig bäst genom att jämföra deras pris och utbud hos oss.

Levererar ingen butik till dig ännu? Håll ut! Leveransområdena växer hela tiden och snart hoppas vi att även du kommer ha möjlighet att beställa hem matvaror via nätet.


Om tjänsten

Handlarna har valt olika sätt för att sälja sina matvaror på nätet. Beställer du mat från ICA så görs beställningen direkt till en av deras cirka 130 butiker som säljer varor för hemleverans. Det gör att du kan hitta olika erbjudanden hos ICA beroende på var du bor. Coop levererar i dagsläget till 13 städer runt om i Sverige och Mathem.se till närmare 20. Mat.se har i nuläget leveranser i fyra områden runt om i Sverige. Willys levererar mat till tre utvalda delar av landet samt har uthämtning av varor i tre butiker. Har du frågor? Kontakta Robert på robert@matpriser.nu.

Senaste nytt

Spännande uppköp i livsmedelsbranschen

Mat.se (Matse Holding) köps upp av livsmedelskoncernen Axfood, som äger bland annat Hemköp och Willys. ... Läs mer >

2017-01-31


Hemköp startar näthandel i Göteborg

Nu går det att beställa varor från två butiker i Göteborg, utöver de fem butiker i Stockholm som erbjuder hemleverans. Och Hemköp har stora planer för ytterligare expansion. Sedan tidigare erbjuder Hemköp e-handel med så kallat lösplock (beställ på nätet och hämta dina matkassar i din butik eller få dem hemkörda för endast 20 kr) i fem butiker i Stockholm. Men nu utvidgas erbjudandet även till två av Hemköps butiker i Göteborg. Läs mer >

2016-11-15

Änglamarks nya vardagsfavoriter är lika goda på tallriken som för planeten

Tidigare brukade stora delar av värphöns gå till förbränning eller malas ner till djurfoder när de har värpt klart ägg. Nu tar Coop tillsammans med Scandinavian Organics istället vara på köttet från KRAV-värphönor och börjar sälja ekologiska böniga hönsbiffar och ärtiga hönsbullar. Läs mer >

2016-11-07


Senaste nyheterna från Matpriser.nu

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så får du de senaste nyheterna direkt i din inkorg.