Matbild

Tjänster från Matpriser.nu


Prisjämförelse

Prisjämförelse

Vi jämför dagligen vad maten från de stora nätbutikerna kostar och hjälper tusentals användare att fatta kloka beslut när de handlar mat på nätet. Läs mer på www.matpriser.nu


Matleverans

Matleveranskollen

Vi hjälper dig att snabbt få koll på vilka butiker som levererar matvaror hem till dig. Läs mer på www.matpriser.nu/matleveranskollen


Prisjämförelse

Rapporter och analyser

Vi producerar löpande intressanta rapporter och analyser kring matpriser, e-handel annat som rör branschen. Intresserad av en specifik rapport kontakta vår presschef Robert Kautsky på robert@matpriser.nu


Prisjämförelse

Statistik & abonnemang

Ta del av statistik som rör matpriser och dagligvaruhandel på nätet. Antingen genom engångsköp eller löpande abonnemang.

Vi kan erbjuda statistik som omfattar postnummerområde, ort, kommun, län eller för hela landet. Vi kan även visa på förändring över tid och andra viktiga faktorer vid strategiska beslut.

  • Genom tjänsten Matleveranskollen har vi en aktuell sammanställning av samtliga nätbutikers leveransområden och räckvidd för olika målgrupper.
  • Genom vår prisdatabas har vi en uppdaterad bild av prissättningen av olika varor och kategorier samt prisförändringar över tid.
  • Press/Media? Vi kan ta fram fakta och underlag till artiklar och reportage om digital mathandel.

Kontakta Robert Kautsky på robert@matpriser.nu och berätta vad du är intresserad av, så anpassar vi leveransen efter era behov.