matpriser.nu

Vilka matleverantörer erbjuder
gratis hemleverans?
Hem > Artiklar

Vilka matleverantörer erbjuder gratis hemleverans?

Inlägget innehåller annonslänkar

Att handla mat på nätet har till vår glädje blivit allt vanligare. Det finns många fördelar med att handla mat på nätet, bland annat sparar du tid och undviker onödiga köp. Dessutom är det betydligt bättre för miljön, om du i vanliga fall hade tagit bilen, eftersom matleverantörerna kör till flera olika hushåll under samma rutt vilket gör att utsläppen jämfört med om alla hade tagit sin egna bil blir mindre.

Många ställer sig frågan om det kostar mer att få maten hemlevererat än att hämta den själv. Därför har vi samlat all info om vad det kostar att få maten hemlevererat samt vilka matleverantörer som erbjuder gratis hemleverans längre ner i denna artikel.

Vilka matleverantörer tar betalt för hemleverans?

Som med det mesta, skiljer sig priset beroende på hur mycket du handlar för. En del matleverantörer erbjuder gratis frakt när du handlar för en viss summa medan andra alltid lägger till både kostnaden för hemleverans och även plockavgiften. Nedan hittar du vad som gäller för respektive leverantör som vi tagit med i vår jämförelse. Observera att priserna gäller endast för privatpersoner.

Mat.se

Frakt: 79 kr

Gratis leverans när du handlar över 700 kr Coop:

Frakt: 49 – 149 kr beroende på leveransdag samt leveransadress. Fri frakt om du handlar för 2000 kr.

Mathem

Expeditionsavgift: 95 kr

Ingen avgift när man handlar över 700 kr

Olika priser beroende på var man handlar. Tyvärr finns det ingen exakt summa men priserna sägs variera från 69 kr uppåt. I vissa fall kan ICA även bjuda på frakten.

Leveransavgift mellan 29-79 kr

Vid köp under 700 kr tillkommer också serviceavgift på 49 kr

Plockavgift 49 kr + leverans 99 kr = 148 kr

Med andra ord är det endast Mat.se och Mathem som erbjuder gratis hemleverans, men då vid köp över 700 kr. Vi fortsätter bevaka leveranspriserna och lovar att hålla er uppdaterade vid förändringar.

Har du önskemål på en artikel du vill att vi skriver? Tveka inte att ta kontakt!