matpriser.nu

Välkommen till nya Matpriser!
Hem > Artiklar

Välkommen till nya Matpriser!

Idén till Matpriser började under en föräldraledighet för några år sedan. Åren gick och i dag har vi glädjen att lansera en helt ny och uppgraderad Matpriser, dock med samma grundidé: Att jämföra matpriser på nätet. Här kan du se vilken leverantör som erbjuder bäst matpriser i dagsläget. Vi uppdaterar vår jämförelse veckovis.

Vad är nytt?

Under år 2019 satte vi oss ner och funderade på hur vi vill utveckla Matpriser. Vad vill vi lyfta fram och jobba för? Ett givet svar var såklart hållbarhet och transparens. Därför kommer vi i framtiden lansera nya funktioner och även jämförelser med fokus på hållbarhet. Dessutom har vi lagt ner mycket tid på att ta fram en ny design för Matpriser. Vi hoppas att du gillar vår nya webbsida!

Missa inte vårt nyhetsarkiv

Förutom prisjämförelsen och kommande funktioner finns vårt nyhetsarkiv. Under rubriken Artiklar kommer du hitta nyhetsarkivet som uppdateras regelbundet med nya artiklar. Här hittas allt från inspiration om hur du handlar bäst på nätet samt tips hur du kan förbättra dina matvanor till det senaste inom matbranschen. Vi hoppas du kommer finna mycket glädje i vårt nyhetsarkiv. Så länge rekommenderar vi att kika in våra gamla, men numera uppdaterade artiklar, som ger ett mervärde även i dag trots att de har några år på nacken. Varför inte till exempel överraska familjen med lyxiga våfflor till helgen?

För att hålla dig uppdaterad rekommenderar vi att följa oss på sociala medier. Du hittar oss på Instagram och Facebook.

Vi ser fram emot att utforska matvärlden på nätet tillsammans med dig!

– Gänget på Matpriser.